Меси кара лятната си ваканция в зимни условия в южното

...
Меси кара лятната си ваканция в зимни условия в южното
Коментари Харесай

Лео Меси с повече от скромна торта за рождения си ден

Меси кара лятната си почивка в зимни условия в южното полукълбо в родното Росарио, само че си остава една от най-коментираните звезди в обществените медии.

Рожденият му ден – на 24 юни, отмина, с подобаващите изявления и припомняния за него, фамилията му и всички любопитки към Бълхата.

Но почитателите му нямат отмалялост и подхванаха нова вирусна полемика – за тортата на масата на рождения ден на Лео от фотография, споделена в профила му в Инстаграм.

На нея той, брачната половинка му Антонела и трите им деца – Чиро, Матео и Тиаго, са седнали пред маса с торта, без екстравагантности, простичко и семпло, какъвто е Меси в живота.

Наблюдателните се разровичката в тортата – елементарна плодова торта, за която съгласно десетки консуматори на Twitter, има специфична традиция в Аржентина.

Торта, която по оценките на почитателите, не коства повече от десетина евро, следващо удостоверение за скромността на Лео Меси и неговото семейство.

" Много ви благодаря за всички поздравления. Много се веселя на тази година, че мога да я чествам в Росарио с хора, които доста обичам “, написа Лео, чието име по простъпка било записано Лионел от татко му Хорхе, вместо Леонел, както настояла майка му.

Самата Мария Кучитини разкри това, като категорично акцентира, че е била подготвена да убие брачна половинка си за гафа.

" Винаги съм харесвала Леонел “, сподели майката на аржентинеца. При вписването на името на новороденото в гражданския указател обаче таткото Хорхе Меси позволи неточност, за която брачната половинка му " едвам не го умъртви ". 

Хорхе, евентуално и почерпен около раждането, неправилно счел, че жена му е била въодушевена от името на артиста Лионел Ричи. Затова вписал " Лионел “, вместо " Леонел “. Останалото, както споделят, е история... Готина история, напомня " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР