Месеците на пандемия от Ковид-19 поставят сериозни предизвикателства пред редица

...
Месеците на пандемия от Ковид-19 поставят сериозни предизвикателства пред редица
Коментари Харесай

Две специални предложения за малкия бизнес от Пощенска банка

Месеците на пандемия от Ковид-19 слагат съществени провокации пред редица дребни бизнеси. Сега повече от всеки път те имат потребност от поддръжка, положителни решения и доверени сътрудници, с които да продължат напред. В последните месеци се открои и друга наклонност – безналичните заплащания бележат голям растеж и разумно издаването и потреблението на карти също се усили неведнъж. Кредитната карта има безспорни преимущества, като бързи, лесни и безвредни разплащания, спомагателни улеснения и придобивки, както и достъп до пари на всички места и когато и да е. От улеснение тя от ден на ден се трансформира в нужда за всички, в това число за дребните бизнеси. За да отговори на настоящите потребности на клиентите си от този сегмент, Пощенска банка има две специфични оферти .

Ако притежавате дребен бизнес, в този момент можете да се възползвате от издаване на кредитна карта с промоционални условия и да си спестите таксата за разглеждане на заявление и лихвата за интервал 6 месеца от датата на издаване на картата при покупки на артикули и услуги и при изтегляне в брой. Тези условия важат до 25 март 2021 година и са годни за юридически лица, еднолични търговци и лица, упражняващи свободни специалности, които имат годишен оборот до 3 млн. лв..

Другото особено предложение на Пощенска банка към притежателите на дребен бизнес е кредитна карта Mastercard Business, обезпечена с парични средства и единствено 5% годишна рента . Офертата дава съвършена опция на компаниите, които разполагат с задоволително налични средства, да ги употребяват и като поръчителство, с което ще си подсигуряват сензитивно по-добри условия при потреблението на кредитната карта.

– последно потомство кредитна карта, която сплотява чип технологията и новаторската функционалност за безконтактни заплащания. Издава се на юридическото лице с избран картодържател – притежателя на сдружението или негов чиновник. Може да се употребява за изтегляне на пари в брой, заплащане в търговски обекти в страната и чужбина или в интернет, както и за заплащане на покупки на равни месечни вноски. Ценно преимущество на картата е дългият безлихвен гратисен интервал до 50 дни при покупки.

Картата Mastercard Business носи и редица плюсове при пътешестване в чужбина:

<!--[if--> <!--[endif]--> "Спешно даване на пари в брой в чужбина " (Emergency Cash Advance) – услуга, която се дава благодарение на картовата организация Mastercard WorldWide и дава опция да получите пари в брой при зародил проблем с потреблението на кредитна карта в чужбина (в случай на загуба, кражба или щета на карта) посредством позвъняване на телефон +359 2 816 60 00.
Fast Track – преминавате предпочитано през първа инспекция на персонални документи и се възползвате от специфична лента за инспекция на багаж. Услугата е налична на летище София, Терминал 2. Всеки картодържател има право на още един компаньон гратис.
<!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]--> Безплатна застраховка „ Помощ при пътешестване в чужбина “ от Дженерали Застраховане АД - която включва медицински разходи в чужбина при акцидент, незабавна стоматологична помощ, загуба на чекиран багаж и др.<!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if-->

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР