Месеци минаха от поредната венчавка на Благой Георгиев, този път

...
Месеци минаха от поредната венчавка на Благой Георгиев, този път
Коментари Харесай

Кажи честно?! НОВИТЕ СНИМКИ на Благой Георгиев и Полина шокираха мрежата!

Месеци минаха от следващата венчавка на Благой Георгиев, този път с велинградското девойче Полина Спасова. Последната е на възраст много под 30 години, само че е почнала да наподобява къде 35... Не знаем кои са аргументите за това, само че последните фотоси, които Благой качи преди часове, шокираха мрежата.

Джизъса пусна фотосите в Инстаграма си, а образната смяна у него и жена му е забележима от хеликоптер. Благо е доста измършавял, спрямо порядъчно угоения си тип по времето със Златка Райкова. Днес той е строен, очевидно подложен на нечовечен режим, с боядисана коса и чистак нова форма на брадата. Дали това се дължи на младостта на брачната половинка му, с която желае да е в звук, не знаем, само че трансформацията е реалност.



Ако погледнем към Полина Спасова обаче, то тя е почнала да наподобява все по-зряла, да не кажем стара. Едната от аргументите за това е извънредно изкуственото й лице - провинциалистката явно не излиза от клиниките за разкрасяване, само че резултатът май от дълго време е минал във забележим недостатък.



Има обаче и друго, което прави усещане на потребителите. И то е, че макар идентичния стайлинг и очевидни опити да се покажат какъв брой са хепи, нито Благой Георгиев, нито жена му излъчват същинско благополучие. Какво е обяснението за това, можем единствено да гадаем. Засега...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР