Месец и половина, след като в България пристигнаха звезди от

...
Месец и половина, след като в България пристигнаха звезди от
Коментари Харесай

Приключиха снимките на Преден пост в София

Месец и половина, откакто в България дойдоха звезди от ранга на Орландо Блум и синът на Клинт Истууд – Скот, фотосите към кино лентата им Преден пост завършиха, оповестиха от Ню Бояна.

„ Това беше един от тези планове, в които чувстваш, че всеки ден режисьорът, продуцентите, актьорите и целият екип дишат като един човек в името на отдадеността им да опишат историята вярно “, споделят още от студиата.

Накратко, сюжетът е въодушевен от действителни събития по време при борбата в Камдеш през 2009 година Звездата от Карибски пирати влиза в ролята на лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг, който губи живота си на фронта, написа Монитор.

Скот Истууд, който до последно бе на сета в София, пък ще забележим като сержант Клинтън Ромеша. Именно той на няколко пъти изрази възхищението си от страната ни, като дребното си свободно време задели за разходка из Витоша.

Българска диря в прослойка на Преден пост също ще има – с присъединяване в продукцията се разписват и родни артисти, измежду които Александър Алексиев и Марин Рангелов. Режисьор е Род Лури, а по кое време ще забележим кино лентата на огромен екран следва да разберем.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР