Месечните абонаментни карти за една линия за надземния транспорт и

...
Месечните абонаментни карти за една линия за надземния транспорт и
Коментари Харесай

Пореден обратен завой: Връщат картите за една линия на градския транспорт в София

Месечните абонаментни карти за една линия за надземния превоз и за метрото евентуално ще бъдат върнати. Това разгласи ръководителят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Георги Георгиев.

Продажбата на месечните карти беше спряна от 1 януари 2023 година според новите правила в градския превоз в столицата. Тя беше и една от измененията, които провокираха неодобрение измежду жителите на София и Диана Ковачева.

Георгиев призна, че решението за отпадането на тези транспортни документи е основало усложнения за някои пасажери и сподели, че чака " рационално решение на проблем, който визира 36 000 поданици на столицата, които постоянно употребяват градския превоз с тази карта ".

Комитетът от общински съветници ще разисква и връщането на месечната карта за метро за учениците.

Това е вторият път, в който Столичният общински съвет (СОС) дава " противоположен завой " на някои от новите промени в градския превоз. В понеделник стана ясно, че съветът ще и картите още преди въобще да е влезнало в цялостна мощ.

По думите на Георгиев, тарифната политика в градския превоз е добра и не би трябвало " едно дребна камъче да обърне колата ". Не е ясно обаче какъв брой тъкмо ще костват месечните карти за една линия след тяхното връщане.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР