Меркурий е в съвпад с Нептун – Интуицията става по-силна

...
Меркурий е в съвпад с Нептун – Интуицията става по-силна
Коментари Харесай

Денят е щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела

Меркурий е в съвпад с Нептун – Интуицията става по-силна от логиката. Добро време за поетично, литературно и музикално творчество, за медитация, за вътрешна духовна работа. Но в това време се усилва разсеяността, илюзиите, заблудите, измамите, кражбите. Изкривяване на информацията и обстоятелствата.

Създава се плодородна почва за всевъзможни клюки, разпространяване на подправени вести. Бъдете внимателни при работа с числа, документи, пари. Не сключвайте и не подписвайте контракти и значими документи, не вземайте значими решения, които дефинират бъдещето ви. Да се внимава с медикаментите, изключително наркотичните средства и алкохола.

Луната е в символ Риби до 05:58ч на 4 април.

Луната в този знак основава сантиментална конфигурация. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. Лунната сила прави хората прочувствено нестабилни. Може да зародят търкания в връзките, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на непознати внушения и въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики.

Уязвими са краката, изключително ходилата и пръстите. Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Доминиращ 27 лунен ден от 06:10ч на 2 април до 06:37ч на 3 април

Днес всички нововъведения и амбициозни проекти елементарно се реализират. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби. По принцип може да се каже, че 27лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи.

В този лунен ден добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Хубав ден за другарство с хора от по- остарялото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици, дори своята първа учителка. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми.

За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля напрежението и вълненията. Можете умерено да посетите данъчната ревизия и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина ". Днес не се занимавайте с битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Сега можете да научите повече за половинката си и да я разберете по-добре, огромна част от информацията ще получите интуитивно. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и да не изяснявайте връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържете с вътрешното си „ Аз”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната обстановка.

Болестите почнали в този момент не са рискови. Да се заобикалят кръвозагуби. Може да се обострят болести, свързани с кръвта. Коленете са уязвими и е добре в този момент да се лекуват. Лекарствата, в случай че е допустимо да се заобикалят. Всяка химия в този момент е противопоказна. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген. Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна, да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

Днес е 13 безоблачен ден - Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Подходящо е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР