Мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса трябва да са

...
Мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса трябва да са
Коментари Харесай

Стефан Янев: Противоепидемичните мерки трябва да са "безкрайно щадящи за бизнеса"



Мерките за ограничение на разпространяването на ковид би трябвало да са " безпределно щадящи за бизнеса ". Това разяснява министър председателят Стефан Янев:

" Бизнесът би трябвало да работи, животът би трябвало да тече обикновено без значение от обстановката. Ние сме задоволително виновни, всеки един от нас, при положение на нужда да вземем и самостоятелни ограничения. Не можем да разчитаме, че със стихийни дейности -  със затваряне, отваряне, предоставяне на празни обещания, ще реализираме нещо. Бизнесът би трябвало да работи, в случай че желаеме да имаме стопанска система, в случай че желаеме да имаме всички други сфери добре финансирани и работещи ".

Това сподели министър председателят Янев, откакто по-рано основният здравен контрольор Ангел Кунчев предложи ограничаващи ограничения.



Някои от тях плануват заведенията да одобряват гости единствено в откритите си елементи, а на закрито да работят единствено, в случай че са имунизирани 100 % от личния състав и най-малко 50 % от клиентите.

В отговор на препоръчаните ограничения от ресторантьорския отрасъл заплашиха с нови митинги.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР