Mercedes-AMG разпространи информация за новата топ-версия G 63, която идва

...
Mercedes-AMG разпространи информация за новата топ-версия G 63, която идва
Коментари Харесай

Новият Mercedes-AMG G 63 получи електрифицирано задвижване с 585 конски сили

Mercedes-AMG популяризира информация за новата топ-версия G 63, която идва с електрифицирана задвижваща система, ново адаптивно AMG ACTIVE RIDE CONTROL окачване и редица тематични дизайн решения.

Новият Mercedes-AMG G 63 е изпълнен с хибридизирана (48V) задвижваща система, в която са включени четирилитров, V-образен, осемцилиндров biturbo мотор с вътрешно горене и интегриран стартер-генератор, като последният дава обещание кратковременно нарастване в оптималната мощ и въртящ миг.

Двигателят с вътрешно горене на Mercedes-AMG G 63 е с оптималната мощ от 585 конски сили и оптимален въртящ миг от 850 Нм, само че вследствие на хибридизацията, общата оптималната мощ може да бъде увеличена със надлежно 20 конски сили и 200 Нм.

Mercedes-AMG G 63 дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди, само че при поръчка на спомагателния пакет AMG Performance Package, времето се редуцира до 4.3 секунди, а оптималната скорост на придвижване се усилва от 220 на 240 км/ч.

" G-Class е автомобилна икона и Mercedes-AMG G 63 е най-популярната версия от доста години ", споделя Михаел Шибе, ръководител на управителния ръб на Mercedes-AMG GmbH и шеф на Mercedes-Benz G-Class & Mercedes-Maybach. " Това е както задължаващо и тласък за нас. Нашата цел бе да подобрим представянето още по-осезаемо- както на пътя, по този начин и отвън него. Един от методите, по които постигнахме това, е посредством усъвършенствания по V8 мотора и нашето ново AMG окачване, което съчетава пъргавост, динамичност на ръководството и комфорт. По този метод ние се грижим още повече за желанията на нашите клиенти. Новият G 63 е повече AMG от когато и да било ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР