Мераклиите да се оженят с голямо тържество се увеличават. Това

...
Мераклиите да се оженят с голямо тържество се увеличават. Това
Коментари Харесай

Tри двойки вдигнат сватби с награди от "Пещерска"

Мераклиите да се оженят с огромно празненство се усилват. Това се удостоверява както от данните на Национален статистически институт за броя на подписаните бракове, по този начин и от интереса към състезанието на „ Пещерска “ „ Просто кажи „ Да “. За трета поредна година известната марка ракия ще помогне финансово с по 5000 лева на три двойки да отпразнуват сватбата си, научаваме от уеб страницата www.justsayyes.bg. Освен това „ Пещерска “ ще обезпечи видео и фото снимане и питиета за гостите на празника. При предните издания на “Просто кажи „ Да “ са се присъединили общо 1223 двойки, а броят на всички участници доближава 10817 индивида като искащите се усилват от година на година, показват уредниците.

Ракията остава измежду най-предпочитаните алкохолни напитки за българина и обичайно участва на всеки негов празник, изключително на сватбата. „ Вярваме в българското фамилията и точно желанието да запазим фамилните обичаи ни стимулира да застанем за поредна година зад идеята за повече сватби. Данните и на националната статистика, а и огромният интерес към самодейността в предните две години демонстрират, че има доста двойки, които желаят да спазят традициите и да отпразнуват основаването на семейство с огромно празненство, само че срещат финансови усложнения да го създадат. А като марка, която обичайно участва при празниците на фамилията, желаеме да ги подкрепим и насърчим да честват любовта си”, разясниха от компанията-производител VP Brands International.

Как се кандидатства?

Всяка една двойка, която желае да подписа брак в границите на септември-декември 2018 година, може да вземе присъединяване в играта, като опише своята къса история на особено създадената уебстраница www.justsayyes.bg. Там искащите би трябвало да качат изложение за себе си и своята мечтана женитба, обща фотография, а в случай че имат и снимано видео, това ще им донесе спомагателни точки. Колкото по-оригинално е наличието, толкоз по-голям е шансът да влязат измежду финалистите за огромната премия. Конкурсът продължава до 5 август. На уеб страницата могат да се записват и “сватбари “ - хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от сватбарите ще получават бутилка „ Пещерска “.

Българинът се дами все по-често – това демонстрират данните на Националния статистически институт (НСИ). 2017 година е била рекордна по подписани бракове, демонстрират данни на. През предходната година в страната са регистрирани 28 593 юридически брака, което е с 1790 повече от 2016 година За последно взрив на подписани бракове е имало през 2005 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР