Менюто, приготвено специално за това събитие, включва богата селекция от

...
Менюто, приготвено специално за това събитие, включва богата селекция от
Коментари Харесай

На 31 декември във Fabric Club ще изненадат гостите в двете зони за настаняване със специални, но различни изживявания

Менюто, приготвено особено за това събитие, включва богата селекция от усети

„ Нова година е близо и идва време  да съберем всички безредици, упования и стремежи в едно необикновено новогодишно празненство в Fabric Club “, канят от хитовото заведение. 

„ Тази година Fabric Club ви предлага две неповторими зони, всяка със своето преживяване. В Lounge Area можете да се насладите на уют и по-ниско равнище на музика, ситуирани в удобни сепарета, до момента в който се наслаждавате на куверт с изкусителни предястия, приготвени от DOCK 5 City Restaurant.

Ако предпочитате първокласно празненство преживяване, Party Area е вашето място, където ще преживеете неповторима нощ със светлини, музика, страст и доста развлечение. Очаква ви LIVE вокал от Nelita, осъществявания от DOCK 5 Dance Crew и празненство стратегия, която ще ви води през разнообразни музикални столетия и стилове.

Менюто, приготвено особено за това събитие, включва богата селекция от усети – разнообразни типове брускети, изкусителни десерти и чаша пенливо вино Campo Viejo. 

Независимо от настроението и желанията, Fabric Club е вашето място за посрещане на Нова година 2024. Създайте незабравими мемоари и започнете идващите дванадесет месеца от живота си с неспокойствие и наслада.  

Очакваме ви да се присъедините към нас и да създадем дружно един паметен старт на новата година - нощ, изпълнена с наслада, музика и невероятни безредици “, оповестиха от Fabric Club.

За повече информация посетете уеб страницата на Фабрик Клуб Бургас -.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР