Мениджърската агенция на Антъни Джошуа - “Мачрум”, официално потвърди, че

...
Мениджърската агенция на Антъни Джошуа - “Мачрум”, официално потвърди, че
Коментари Харесай

В петък пускат билетите за Джошуа - Пулев, обявиха цените им

Мениджърската организация на Антъни Джошуа - “Мачрум”, публично удостовери, че 1000 почитатели ще гледат онлайн борбата сред международния първенец на WBA, WBO, IBF и IBO и кандидата Кубрат Пулев. Британецът ще пази коланите си на 12 декември (събота) в “Арена Уембли”..

Ей Джей не се е бил на родна земя повече от две години насам и по тази причина еуфорията измежду боксовите почитатели е доста огромна. Билетите за мача на цена от 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата, ще бъдат пуснати в продажба на 4 декември (петък) в 10:00 часа. Те могат да бъдат закупени посредством уеб страниците www.axs.com и www.stubhub.co.uk.

Ще бъдат въведени строги условия и ограничения за безопастност, с цел да се предотврати разпространяването на COVID-19. Eдна от тях да вземем за пример е, че в залата няма да бъдат допускани хора, които са имали позитивен тест за COVID-19 две седмици преди събитието. Присъстващите ще би трябвало да показват номера на персоналната си карта и адреса си на входа, а също и да носят маски.

“Не мога да ви опиша какъв брой съм благополучен да видя почитателите да се връщат в залите за нашите боксови събития, съобщи Еди Хърн, ръководещ шеф на “Мачрум”. - Екипът ни свърши невероятна работа през последните 10 месеца. Ние живеем и дишаме посредством силата и атмосферата, които основава публиката. Страхотно е, че феновете могат да се върнат за борбата на Ей Джей, който през последните няколко години счупи всевъзможни върхове за посещаемост в Обединеното кралство и отвън него. Това е доста положителен ход за бокса и целия свят. Добре пристигнали назад!”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР