Мениджърите на Манчестър Сити и Ливърпул - Джосеп Гуардиола и

...
Мениджърите на Манчестър Сити и Ливърпул - Джосеп Гуардиола и
Коментари Харесай

Атака по Клоп и Гуардиола: Ударете си по една плесница!

Мениджърите на Манчестър Сити и Ливърпул - Джосеп Гуардиола и Юрген Клоп, са измежду най-активните поддръжници на концепцията за смяна на календара в британския футбол за обезпечаване на повече време за възобновяване на футболистите. Двамата упорстваха и за спиране на шампионата тези дни в разгара на пандемията от коронаворис, само че не получиха нужната поддръжка. Испанецът даже предложи на играчите да се замислят за възможна стачка.

Мнозина на Острова обаче не споделят техните визии. Един от тези хора е някогашният притежател на Кристъл Палас Саймън Джордан.

“Стига към този момент! - съобщи той пред “Токспорт”. - Бъдете играчи, откакто сте се хванали на хорото. Прекалено доста неща ви се разрешават. Искаме да гледаме мач след мач и дори множеството футболисти, които познавам, в реалност упорстват да играят в тези срещи. Не знам какви хора възпитаваме във футбола ни днешно време, само че тези са слаба ракия. Покажате темперамент. Някои хора във футбола единствено си намират извинения. Ако им разрешиш да вършат по пет смени, те ще желаят седем. Ако пък получат седем, ще упорстват за 10. Каквото и да им осигуриш, все не е задоволително. Защо не вземете да си ударите по една плесница и да осъзнаете какви щастливци сте? Защото в случай че не беше футболът, половината от вас щяхте да работите в “Макдоналдс”. Печелите десетки милиони на година, само че единствено знаете да хленчите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР