Мениджърът Юрген Клоп заяви категорично пълно доверие към своите футболисти,

...
Мениджърът Юрген Клоп заяви категорично пълно доверие към своите футболисти,
Коментари Харесай

Клоп: Мотивацията? Няма проблем, имам пълно доверие на отбора

Мениджърът Юрген Клоп съобщи изрично цялостно доверие към своите футболисти, които завоюваха с 2:0 против Уест Хем в сряда вечер, само че позволиха някои хлапашки неточности в отбрана. Германецът изясни, че те нямат проблем с мотивацията, макар че водят с 19 точки на върха в британското футболно състезание.

Клоп сподели: "Не бяхме съвършени против тим, който явно не е в най-хубавото си положение сега. Трябва обаче да признаем, че мачът не бе по никакъв начин елементарен за нас. Във футбола контра контрата е доста значим детайл, само че с цел да можем да го вършим, другият тим би трябвало да има контри, да печели топката и да употребява пространствата.

"Почти всяка наша офанзива обаче започваше от центъра против деветима или десетима, или даже 11.

"Иска ми се да се бяхме справили по-добре, само че одобрявам развоя на този дуел за факт. Да спечелиш толкоз доста мачове не е елементарно и в случай че беше, други тимове също щяха да са го правили. Но това е пъклен мъчно. Срещу Юнайтед и Лестър играхме доста мощно. Днес бе просто един мач, който трябваше да вземем. И го направихме ".

Уест Хем също имаше шансове за гол, само че съгласно Клоп множеството са били основани от инидивидуални неточности на футболисти на Ливърпул. Една от тях позволи Трент Александър-Арнолд, който удари греда на личната си врата през второто полувреме.

"Нямаме проблем с мотивацията, просто бе мъчно да пазим темп и централизация. Аз персонално бих се доверил на тези момчета и с децата ми. Вярвам им на 100 %, макар че от време на време позволяват сходни неточности. Не е въпрос на мотивация, а е друго - мъчно е да бъдеш непрекъснато съсредоточен, когато водиш от самото начало ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР