Мениджърът Юрген Клоп заяви, че лично ще съдейства за трансфер

...
Мениджърът Юрген Клоп заяви, че лично ще съдейства за трансфер
Коментари Харесай

Клоп: Няма притеснения за бъдещето на Салах

Мениджърът Юрген Клоп съобщи, че персонално ще спомага за трансфер на всеки от играчите, които желаят да изоставен Ливърпул, откакто отборът от Висшата лига не съумя да си обезпечи присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

" Червените " ще завършат сезона на пето място, класирайки се за Лига Европа, само че ще пропуснат най-престижния европейски клубен шампионат за първи път, откогато Клоп е отпред на клуба от " Анфийлд ".

Мохамед Салах сподели, че е " тотално унищожен ", че Ливърпул няма да играе в Шампионската лига, само че Клоп сподели, че няма терзания по отношение на бъдещето на нападателя в отбора.

" Няма терзания за бъдещето на Салах. Очевидно е, че той обича да е тук и е част от това. Той се извини за това, което " ние " направихме, а не за това, което " направиха другите момчета ", само че аз съм компактно зад тях ", сподели Клоп.

" Ако някой състезател пристигна при мен и ми каже: " О, не се класирахме за Шампионската лига, би трябвало да си потегли ", аз самичък бих го закарал до другия клуб. Бих взел ключа и бих споделил: " Влез е колата, къде искаш да отидеш? Аз ще те закарам ". Това би било нещо, което в никакъв случай не бих могъл да схвана. Все едно аз да кажа: " Не се класирахме за Шампионската лига, а би трябвало да повеждам тим в Шампионската лига, тъй че си потеглям ". Аз съм виновен за тази неразбория, тъй че не мога да си потегли в този миг ", добави германецът.

Ливърпул доближи три финала в Шампионската лига под управлението на Клоп, като завоюва трофея през 2019 година.

" На равнището, на което нормално участваме, става въпрос за Шампионска лига поради парите, противниците и всичко останало. Но аз обичам европейските шампионати. Знам, че когато играеш, няма разлика. Хората може да си помислят " Това е единствено Лига Европа ", само че 100 % съм сигурен, че с първия съдийски сигнал, четвъртък вечер, който и да е противник, " Анфийлд " ще бъде цялостен. И това е всичко, от което се нуждая ", разяснява още Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР