Мениджърът Николай Жейнов коментира любопитни неща около трансферите в Левски

...
Мениджърът Николай Жейнов коментира любопитни неща около трансферите в Левски
Коментари Харесай

Николай Жейнов: В Левски стават неща, които не са нормални

Мениджърът Николай Жейнов разяснява любопитни неща към прехвърлянията в Левски тази зима. Агентът бе посетител при сътрудниците от livesport и приказва за протичащото се в клуба на " Герена ".

" Нямам концепция по какъв начин се стигна дотук, само че очевидно в Левски имат вътрешни проблеми. Може би Асен Букарев има мощни причини и няма да каже неща без да е необорим. Въпросът е по какъв начин клубът ще работи по европейски. Нямам нито един мой футболист в Левски през зимата, откакто преди този момент направих 5-6 прехвърлянето. Странно е, че всички прехвърляния станаха в края. Говореха, че желаят да следят новите, само че очевидно не се съблюдават тези неща. Стават някои неща, които не са естествени за подобен клуб ", съобщи Жейнов.

" От контактите, които имам в Румъния, ми споделиха много уклончиви неща за Ривалдиньо. Освободен от Динамо Букурещ, който играе слаб полусезон, да пристигна в Левски, е необичайно. Обертан се усеща добре тук. Виждате, че в последния мач вкара два гола. Трансферът на Обертан и прехвърлянето на Ривалдиньо - ще ги сравня занимателно. По-трудно е с огромен крайник да влезеш в дребна обувка, в сравнение с противоположното. Всички знаят класата на Обертан. Ривалдиньо е дребното краче, което влиза в огромна обувка. Щом всички са били съгласни, би трябвало да стоят зад тези футболисти ", добави мениджърът.

 Стойчо Стоев: Левски първо да сътвори работещ клуб, а по-късно тим
Стойчо Стоев: Левски първо да сътвори работещ клуб, а по-късно тим

" Не мога да скърбя за каквото и да било при " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР