Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че ситуацията

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че ситуацията
Коментари Харесай

Почетино: Заслужаваме си критиките

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че обстановката в клуба не е толкоз спешна, колкото я разказват медиите в Англия. " Шпорите " започнаха едва сезона, а във вторник отпаднаха за Купата на Лигата от нискоразредния Колчестър.

Тимът е с едвам две победи в последните 8 мача.

" Разочаровани сме, тъй като чакахме да спечелим последните три мача, само че не го направихме. Заслужавахме да победим Лестър. Невероятно е, че не се случи. Разочаровани сме и от отпадането от Колчестър. Когато играеш против тим от Втора лига и не продължиш напред, не може да си удовлетворен.

Има провали, които би трябвало да изправим. В момента решаваме проблеми, опитваме се да подобрим играта си и да реализираме резултатите, които чакаме. Да печелим мачове.

Обединени сме. Знаем доста добре, че когато не печелиш, е значимо да имаш баланс и да не влияеш от клюки. Трябва да създадем добра атмосфера и сила.

Най-труден бе първият ми сезон. В някои от другите сезони имаше сложни интервали. Аз съм изцяло спокоен. Ако бяхме победили Лестър, както заслужавахме, щяхме да имаме три точки повече и да сме трети в класирането и всички щяха да приказват евентуално за приказен сезон, фантастично показване, отлични играчи, невероятни треньори. Това е единствено един мач. Границата е толкоз тънка, че се минава от едната в другата прекаленост.

Сега заслужаваме рецензиите и одобряваме това. Понякога критиците те карат да осъзнаеш, че би трябвало да се събудиш. ", съобщи Почетино.
 Тотнъм постави галактическа сума на Хари Кейн
Тотнъм постави галактическа сума на Хари Кейн

Лондончани отхвърлиха претендентите за нападателя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР