Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино беше забелязан да наблюдава на

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино беше забелязан да наблюдава на
Коментари Харесай

Почетино следи отблизо талантите на Барселона

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино беше видян да следи онлайн срещата сред Барселона Б и Корнеийа. В испанските медии незабавно се появиха информации, че експертът е бил на мача за да следи гениите на каталунците. Голяма част от тях играят в дубъла на отбора, откъдето се похвалиха в Туитър с неговото наличие на трибуните.

Английският “Скай спортс” подхранва тези клюки, като отбелязва, че “шпорите” преди са имали интерес към някои от младите играчи на Барса, измежду които халфа Рики Пуиг, който влезе като запаса във въпросния дуел. Аржентинецът избира да следи от близко трансферните си цели, като се показва за образец по какъв начин през 2016 година е следил онлайн Винсент Янсен в контрола на Холандия против Северна Ирландия.
Mauricio Pochettino, entrenador del Tottenham Hotspur, present avui a la llotja del Miniestadi #BarçaBCornella pic.twitter.com/Fl6Oy6DGp1
— FC Barcelona B (@FCBarcelonaB) November 17, 2018 Иначе, Почетино съобщи, че е в Барселона за конференция по покана на Каталунската футболна федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР