Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че полузащитникът Деле Али

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че полузащитникът Деле Али
Коментари Харесай

Моуриньо връща Деле Али в групата на Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо съобщи, че полузащитникът Деле Али се завръща в групата на отбора за гостуването на македонския Шкендия от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Английският национал пропусна последните два мача на "шпорите " - успехите с 2:1 над Локомотив Пловдив в Лига Европа и с 5:2 над Саутхамптън за състезание, откакто бе сменен още на почивката при провалянето с 0:1 от Евертън на старта на акцията във Висшата лига. Това докара до спекулации, че отшенията сред Моуриньо и Али не са положителни и вторият ще напусне клуба до затварянето на трансферния прозорец.

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)
"Деле ще пътува с нас. Винаги съм казвал, че той ще получи късмет. Той идва и ще има опция да се показа. Важно е по какъв начин ще го направи. Важно е за всички играчи да се показват на равнище ", изясни Моуриньо.

В края на конференцията си Моуриньо даде обещание на македонски публицист да се снима с него след идването си в страната, защото умрелият неотдавна татко на репортера го е идолизирал. Тимът на Тотнъм ще се отрави по-късно през днешния ден към Северна Македония, където в четвъртък в Скопие ще гостува на Шкендия.
Лига Европа 2 кръг, четвъртък 17 септември  Локомотив (Пловдив) 1:2краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР