Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отказа да коментира решението на

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отказа да коментира решението на
Коментари Харесай

Моуриньо отказа да коментира съдията, но отговори на Солскяер

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отхвърли да разяснява решението на съдията да даде дузпа за Нюкасъл в последните минути на днешния мач, с която “свраките” стигнаха до равенството 1:1 с “шпорите”.

“Ако желая да похарча пари, ще ги дам за щедрост, а не на ФА. Затова не желая да разясня. Това е уважението, което Тотнъм получава. Историята ни във връзка с трофеите не е толкоз огромна, колкото на други клубове. Сега съзнавам разликата сред клебовете с богата история и останалите. Хюн Мин Сон? Той е контузен в бедрото, ще отсъства известно време”, съобщи Моуриньо след дуела.

В изявлението си преди срещата той обаче не пропусна да отговори на мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който се изрече закачливо за случката на сътрудника му с вратите при гостуването на Шкендия. “Не мисля, че той ще се занимава с височината на вратата, а вместо това с размера на наказателното поле. Той няма да играе на 18-ярдово (16-метрово) наказателно поле, а единствено на 22-ярдово (20-метрово)”, сподели той, намеквайки за честите дузпи в интерес на “червените дяволи”. Премиър лийг 3 кръг, неделя 27 септември  Тотнъм 1:1краен резулат  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР