Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте и спортният директор на клуба

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте и спортният директор на клуба
Коментари Харесай

В Тотнъм са определили заместника на Хари Кейн

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте и спортният шеф на клуба Фабио Паратичи са определили нападателя на Фиорентина Душан Влахович като идеалния претендент за правоприемник на Хари Кейн за върха на офанзивата през идващия сезон. Влахович, който е считан за един от най-хубавите млади стрелци в Европа сега, е мощно обвързван с трансфер в северен Лондон през последните месеци.

Сръбският национал съумя да вкара 21 пъти във всички шампионати през предишния сезон и към този момент има на сметката си 13 гола през тази акция. Договорът му с „ виолетовите “ изтича през лятото на 2023 година и към този момент стана ясно, че самият той не желае да удължи престоя си на „ Артемио Франки “. По тази причина от Фиорентина евентуално ще продадат 21-годишния нападател в близко бъдеще.

Сега обаче се твърди, че Тотнъм води в конкуренцията за подписа на Влахович, като Ювентус също следи от близко обстановката. Изглежда, че „ шпорите “ може да склонят да хвърлят всичките си запаси за трансфер на нападателя, в случай че Кейн напусне лондончани през идното лято.

И Конте, и Паратичи са изцяло уверени, че Влахович ще бъде „ идеалният правоприемник “ на капитана на Англия, написа „ Tuttomercatoweb “.

Изданието твърди, че „ шпорите “ може да стартират да възнамеряват живота си без Кейн, който е „ съдбоносен “ да напусне клуба, откакто не съумя да си обезпечи мечтания трансфер в Манчестър Сити през миналото лято.

Съобщава се, че Влахович е разпознат като индивида, който ще наследи Кейн на върха на атакуващия тризъбец на Конте, само че лондончани евентуално ще бъдат принудени да изчакат до лятото, с цел да имат късмет да си обезпечат подписа му, защото от Фиорентина не желаят да продават своята звезда през януари.

Antonio Conte and Fabio Paratici agree on ‘ideal’ Harry Kane replacement at Tottenham
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР