Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо коментира настоящото състояние

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо коментира настоящото състояние
Коментари Харесай

Моуриньо: След напускането на Рууни Юнайтед остана без лидер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо разяснява актуалното положение на тима и напускането на дългогодишния водач в редиците на " алените дяволи " - Уейн Рууни.

 Ромелу Лукаку: Моуриньо искаше да бъда част от
Лукаку: Най-важното е да печелиш титли

" Не съм в най-силната си форма "

" Бих се радвал идващият управител на Юнайтед, когато дойде, да откри един доста, доста, доста по-добър клуб и тим на всички равнища от това, което аз открих. Аз открих един необикновен клуб с невероятна история, само че той не беше подготвен да печели. Искам идващия управител също да има триумфи.

Миналият сезон спечелихме три трофея, измежду които Лига Европа, което беше доста мъчно, само че не е Шампионската лига. Участвахме в шампионата като един от водещите тимове, само че няма да влезем в Шампионската лига като подобен. Трябва да сме по-добри, доста по-добри, с цел да се борим за този трофей. Този сезон ще бъде по-труден, само че мисля, че можем да се борим за купата в Англия. Аз обаче имам вяра в нашата група, в духа ни, в това какъв брой сме задружни и се радваме да работим дружно.

Уейн имаше доста положително въздействие. В никакъв случай не може да кажем, че сме се подобрили от това, че той напусна. Няма по какъв начин да е по този начин. Той беше толкоз значим. Мисля, че това е нов интервал без него, без тези водачи. Сега е времето за други да поведат отбора. Вероятно това е последната година и на Майкъл Карик, тъй че хората би трябвало да бъдат готови за това.

Ед управлява нещата. Той знае, че желая още двама играчи и знае, че имам баланс. Нещата зависят от обстановката, пазара. Ако клубът не успее да вземе още двама, а единствено един, аз одобрявам това за следствие от пазара. Отношенията ни са положителни и просто очаквам положителни вести. Доволен съм тима, само че бих желал още двама футболист. Един полузащитник, който да ми даде повече благоприятни условия, и един атакуващ състезател, който да може да играе по крилата ", разяснява Специалния.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР