Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг коментира, че централният

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг коментира, че централният
Коментари Харесай

Тен Хаг хвали Хари Магуайър

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг разяснява, че централният бранител Хари Магуайър е имал в действителност положително Световно състезание с отбора на Англия и го прикани да покаже същата форма в клуба, когато мачовете във Висшата лига се възобновят.

Магуайър загуби мястото си в първия тим на Юнайтед през август, само че 29-годишният футболист беше титуляр във всеки мач за Англия на Мондиала в Катар, където британците бяха отстранени на четвъртфиналите от защитаващия купата си отбора на Франция.

" Ясно е, че той е задоволително добър, с цел да играе на най-високо равнище ", сподели Тен Хаг по време на подготвителния лагер на " алените дяволи " в Испания, представен от " Ройтерс ".

" Магуайър имаше интервал в Манчестър, когато се представяше неприятно и по-късно, несъмнено, имаше компликации. За Англия той има положителни мачове съвсем от самото начало. Искаме да ги придвижи в Манчестър Юнайтед, с цел да може да помогне на тима ", добави мениджърът.

" Мисля, че той направи положително Световно състезание. Беше в действителност непрекъснат. Когато играе със самочувствие, като в този момент, Хари е извънредно значим състезател за нас и това е, което всички чакат ", сподели още Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед възобновява акцията си на 21 декември с домашен мач за Купата на Лигата против Бърнли, преди да одобри Нотингам Форест във Висшата лига на 27 декември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР