Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че възможността да

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че възможността да
Коментари Харесай

Гуардиола набеляза още рекорди

Мениджърът на " Манчестър Сити " Пеп Гуардиола съобщи, че опцията да се подобрят редица върхове е запазила концентрацията на новите първенци. " Сити " усъвършенства достижение за точки във Висшата лига, като към този момент има 97 пункта, а при победа над " Саутхямптън " в неделя ще доближат кота 100.

Те също по този начин реализираха впечатляващите 31 победи през сезона и до момента са отбелязали 105 гола в 37 мача.

" През последните няколко седмици тези числа ни помогнаха да се съсредоточим. Имаше толкоз доста (специални моменти) през този сезон. 18-те следващи победи са повода да спечелим купата. Това беше основен миг през сезона. Може би някои футболисти не са щастливи, желаят да играят повече и могат да изискат да изоставен, само че те не са доста.

Ние направихме висока инвестиция предходната година, тъй като това беше един остарял тим - 10, 11 играчи над 31 години.Сега ще променим някои елементи.  Яя Туре напуща, само че няма да има прекомерно доста нови. Едно, може би две попълнения.

Миналия сезон споделих, може би 1000 пъти, че Агуеро ще остане, до момента в който не реши, че времето му тук е свършило. Собственикът и аз желаеме Стърлинг да остане дълго време, да възобнови контракта си ", съобщи Пеп Гуардиола.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР