Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че няма намерение

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че няма намерение
Коментари Харесай

Гуардиола ще продължи да носи жълта лента в подкрепа на каталунските политически затворници

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че няма желание да спре да носи жълтата лента на ревера си, с която изразя поддръжка към каталунските политически пандизчии.

В края на предходната седмица Футболната асоциация на Англия съобщи, че стартира следствие на треньора на " жителите ", което най-вероятно ще докара до санкция, защото жълтата лента е в размер с разпоредбите на ФА, които не разрешават " изразяването на политически позиции " по време на мач. Това не тормози Гуардиола, който още веднъж бе с жълтата лента по време на вчерашната победа над Арсенал с 3:0 във финала на Карабао Къп.

" Щом съм нарушил разпоредбите, одобрявам санкцията. Аз съм човешко създание, преди да съм управител. Четири индивида са в пандиза. Има други, които са отвън Каталуния и ще бъдат задържани, когато се завърнат. Не става въпрос за политици, става въпрос за народна власт. Става въпрос да се помогне на хора, които не са създали нищо ", разяснява Гуардиола.

" Те нямат оръжия. Нашето оръжие е бюлетината. Вие направихте Брекзит. Позволихте на Шотландия да има референдум дали желае да остане във Англия. Тези хора желаеха същото и в този момент са в пандиза. От ФА знаят, че аз постоянно ще нося жълтата лента. От УЕФА имат други правила за тези неща. Те споделят, че можеш да носиш, каквото си искаш, стига да го правиш с почитание към другите. Явно тук е друго ", добави треньорът на Сити. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР