Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че неговият отбор

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че неговият отбор
Коментари Харесай

Гуардиола: Челси се защитаваше с осем души, Де Бройне не изглежда добре

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи, че неговият тим не е съумял да сътвори задоволително голови обстановки в мача и това е една от аргументите за загубата от Челси с 0:1.

„ Гражданите “ отстъпиха на лондончани в мач от полуфиналите за ФА Къп и се простиха с фантазиите за квадрупъл.

„ Играхме добре последните 15 минути. Имахме проблеми да намира свободни пространства, само че желая да поздравя Челси. Озовахме се в тази обстановка, само че по-късно не създадохме положения. Допуснахме гол, а след това реагирахме, изключително след влизането на Фоудън и Гюндоган. Съперникът се защитаваше с осем индивида и не е елементарно. В сходни мачове разликата е доста дребна “, сподели Гуардиола.

Испанецът загатна, че огромният брой мачове се отразява на играчите му, които демонстрираха признаци на отмалялост към края и не съумяха да натиснат в последните минути.

„ Като цяло контролирахме мача. Не създадохме доста чисти положения, само че атакувахме повече. Те се защитаваха добре и са мощен тим. От осем месеца не сме почивали в средата на седмицата. Изиграхме доста мачове и ще продължим. Сега ни чака Висшата лига, по-късно Купата на Лигата. Това е просто следващият мач “, съобщи още испанецът.

Той разяснява и положението на Кевин Де Бройне, който напусна терена с травма при започване на второто полувреме:

„ Не наподобява добре, има болки. Ще забележим. Утре (б.р. - днес) ще има обзор “.

PEP
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР