Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира събитията в Каталуня,

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира събитията в Каталуня,
Коментари Харесай

Пеп: Мачът между Барса и Лас Палмас изобщо не трябваше да се играе

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола разяснява събитията в Каталуня, вчерашният дуел сред Барселона и Лас Паламс, който се игра пред празни трибуни, както и думите на Жерард Пике. Пеп защитаваше цветовете на Барса в продължение на 17 години, след което изведе тима до популярни триумфи като треньор. Той постоянно се е изказвал в отбрана на концепцията за самостоятелност на Каталуня.

" Целият свят видя какво се случи. Пратиха 700 индивида в болница. Счупиха пръстите на момиче, което беше отишло да гласоподава. Мачът сред Барса и Лас Палмас? Изобщо не бих го изиграл. Ако в последна сметка този дуел се играе, то това трябваше да бъде с аудитория, с всички произлизащи последици.

Не съм чул какво е споделил Пике, само че ми предадоха неговите думи. Той се показва като самоуверено момче, каквото е. Жерард, Пуйол и Чави бяха част от най-страхотното потомство на националния тим. Кой би могъл да си намерения, че не харесваме Испания. Испания е ужасно, ужасно място ", съобщи Гуардиола пред Catalunya Radio.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР