Мениджърът на Лийдс Джеси Марш изрази щастието си от запазването

...
Мениджърът на Лийдс Джеси Марш изрази щастието си от запазването
Коментари Харесай

В Лийдс ще развиват потенциала на отбора с мениджъра Джеси Марш

Мениджърът на Лийдс Джеси Марш изрази щастието си от запазването на мястото във Висшата лига след успеха с 2:1 при гостуването на Брентфорд. Тимът на Лийдс зае 17-о място в класирането, с което си обезпечи присъединяване в британския хайлайф и през идващия сезон.

„ Загубихме някои топки и позволихме на противника да изравни. До края обаче успяхме да отбележим още веднъж и да вземем ориста си в наши ръце “, съобщи 48-годишният американски треньор.

„ Имаме още доста работа. Едва започнахме процеса в позитивна посока. Преминахме сложни времена. След няколко дни ще имаме среща, на която ще обсъдим състава за следващата година и това, което желаеме клубът да съставлява “, сподели още Джеси Марш.

„ Отборите се трансформират. Искаме да увеличим капацитета си “, приключи Марш.

В същото време притежателят на Лийдс Андреа Радрицани изрази задоволството си от това, че ще продължи да работи с Марш за възстановяване на тима, откакто отборът избегна изпадането от Висшата лига в последния кръг.

„ Това беше непосилен сезон за всички - от борда на шефовете до почитателите по трибуните, от съблекалнята до касите за билети “, написа Радрицани в послание към последователите.

„ Сезонът бе усложнен от съществени травми на основни играчи, а да направиш счита на мениджърите бе необикновено мъчно решение “, добави италианецът.

Лийдс уволни Марсело Биелса през февруари, откакто загубите започнаха да се натрупат, а тимът да позволява доста голове. Травми засегнаха Стюърт Далас, Патрик Бамфорд, Тайлър Робъртс и Лайъм Купър.

„ Да останем във Висшата лига бе задачата ни през този сезон и успяхме да го създадем, само че това не е триумф и са нужни усъвършенствания “, добави Радрицани.

„ Като управление ще работим крепко с Джеси Марш през лятото, с цел да подобрим тима и да намерим метод да играем по метод, по който заслужавате. Вярваме, че с цяла подготовка Джеси е индивидът, който би трябвало да поведе клуба напред “, приключва босът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР