Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна в интервю за Скай

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна в интервю за Скай
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Имаме нужда от свежа кръв, нова динамика

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна в изявление за " Скай Спортс ", че е разчувствуван от това, че ще работи с Ливърпул, който ще наподобява по друг метод.

" Не бива да се притеснявате, когато мислите за нас, а би трябвало да сте разчувствани, когато си представяте какво можем да създадем. Знам какъв брой е добър Садио Мане, ще осъзнаем какъв брой е бил значим за нас, тъй като имаше " Садио моменти ", в които никой различен не можеше да работи по-добре от него.
 Нотингам Форест се укрепи със бранител на Ливърпул
Нотингам Форест се укрепи със бранител на Ливърпул

Неко Уилямс ще пази цветовете на новака във Висшата лига през този сезон

Това не е толкоз неприятно, тъй като преди две години при нас пристигна Диого Жота и свърши страхотна работа. Боби Фирмино може би не направи толкоз мощен сезон поради травмите, само че на тренировки Фирмино се завърна на 100 % - международна класа.

Не можем да вършим същите неща всяка година, това е невероятно. Имаме основа, върху която би трябвало да надградим, с цел да сме по-непредвидими за останалите. Това е допустимо, с помощта на новите футболисти, които имат разнообразни качества. Как можеш да подобриш тим от международна класа? С тренировки явно, ние имаме вяра в това, само че и с привличането на нови играчи. Имаме потребност от свежа кръв, от нова динамичност, от предпочитание да създадем нов трогателен отбор.

Понякога правиш тъкмо каквото искаш, а различен път би трябвало да реагираш в обстановка, в която Садио ни сподели, че желае да напусне. Трябва да го сменяем, а той е доста добър футболист. За благополучие ние успяхме да създадем това още през предишния прозорец, като доведохме Луис Диас, а в този момент Дарвин. Фабио е доста трогателен състезател. Чакам с неспокойствие сезона. Знам, че почитателите си споделят: " Господи, той напусна, по какъв начин ще се оправим? " Но аз се вълнувам от новите благоприятни условия.

Двама от футболистите ни от международна класа в офанзива са още тук, плюс още качество. Гръбнакът на отбора е добър - отбраната, междинната линия, има забавен микс от опит и младост. Тук е всичко, от което имаме потребност - креативност, здрава работа, игра от наказателно до наказателно поле. Трябва единствено да ги използваме по верния метод. Имаме четирима от най-хубавите бранители в света. Имаме основата, само че и съперниците не спят и се усъвършенстват ", сподели Клоп.
 Клоп убеден: Ливърпул ще се бори за купата
Клоп убеден: Ливърпул ще се бори за купата

" Очаквам с неспокойствие сезона "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР