Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от представянето на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Клоп: Направихме крачка в правилната посока

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана удовлетворен от представянето на отбора при гостуването на Челси. Срещата завърши без голове, а “червените ” излязоха без доста от титулярите си. 

“През предишния сезон се срещнахме с Челси в два финала и това бяха най-хубавите нулеви равенства, които съм виждал. Днес същите тези тимове излязоха неуверени, само че с готовност за борба. Доволни сме от точката. Показахме темперамент и би трябвало да продължим да гледаме напред ”, разяснява Клоп. 

“Имахме проблеми в линията на отбраната, само че направихме промени, които дадоха резултат. Реагирахме на хитрите подавания зад тила на защитата и в хода на мача заиграхме по-организирано. Халфовете си взаимодействаха добре. В офанзива създадохме положения. Не се получи най-зрелищният мач, само че беше крачка в вярната посока. Това и би трябвало да вършим - да вървим напред с дребни стъпки ”, продължи немският експерт. 

“Не съм очаквал, че с шест промени в състава ще създадем най-силния си мач за сезона, само че тези, които получиха късмет, се възползваха от него и демонстрираха, че са подготвени. Не можем да приказваме за цели, в случай че не печелим точки. Не се предаваме, ще се борим. Всичко би трябвало да се потвърждава на терена ”, посочи Клоп. 

“Слава Богу, до момента не съм имал подобен сезон. В противоположен случай към този момент нямаше да съм треньор на Ливърпул. От нас зависи да променим обстановката ”, сподели още насатвникът на мърсисайдци.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР