Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи гръмката победа на неговия

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи гръмката победа на неговия
Коментари Харесай

Клоп определи вечерта като перфектна, докато Тен Хаг разкритикува играчите си

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп дефинира гръмката победа на неговия отбор над Манчестър Юнайтед със 7:0 вкъщи като „ невероятна “ и съвършена в един „ впечатляващ футболен мач “.

Мърсисайдци влязоха в конфликта в серия от четири следващи сухи мрежи за състезание, до момента в който Юнайтед бяха спечелили първи трофей от 2017 година насам, триумфирайки за Купата на Лигата. „ Червените дяволи “ бяха посочени даже за любимци от мнозина експерти, само че позволиха шест попадения след почивката от тим на Ливърпул, който подсети за себе си на фона на сложния сезон досега.

„ Нямам думи. Впечатляващ футболен мач. Невероятно. Началото на мача бе това, от което имахме потребност, супер дейни, топ футболът против тимът в най-хубава форма. Второто полувреме стартира по сходен метод, завършекът бе страховит. Това е футболът, такива неща могат да се случат. Беше значимо да се представим толкоз мощно, нападателите ни се разписаха, Боби Фирмино влезе от пейката и вкара. Не разясняваме резултата, а представянето. Тази вечер беше съвършена “, стартира германецът за Sky Sports.

Победата приближи Ливърпул на седем точки от третия Юнайтед и на три от четвъртия Тотнъм, като Клоп се надява, че отборът му ще влезе в мощна серия до края на акцията.

„ От тъкмо подобен подтик се нуждаехме. Това ни слага в вярната тенденция. Всички би трябвало да знаят, че към момента сме в близост. Случаят не бе подобен за известно време. Това е доста значимо за нас – остават още 13 мача? Това са доста точки за систематизиране. Тази вечер беше съвършена “, показа още веднъж наставникът на „ алените “, който похвали и Мохамед Салах, трансформирал се в изпълнител №1 на клуба във Висшата лига, изпреварвайки легендата Роби Фаулър.

Египетският нападател означи две попадения за разгрома и има към този момент 129 на сметката си, с едно повече от Фаулър.

„ 129 гола, това е неуместно. Безумни числа. Той е специфичен състезател. Ценим го високо, само че в бъдеще хората ще погледнат обратно и ще реагират „ уау, станахме очевидци на нещо в действителност особено “, добави немският експерт.

Out on his own.

Mo Salah is Liverpool`s record-breaker
— BBC Sport (@BBCSport)

Колегата на Клоп отпред на Юнайтед – Ерик загар Хаг, предстоящо бе отчаян и сърдит от представянето на момчетата си, изключително след почивката. Първото полувреме бе равностойно, като „ алените дяволи “ даже имаха положителни обстановки да поведат резултата, само че ги опропастиха посредством капитана Бруно Фернандеш и Маркъс Рашфорд. Той дефинира представянето на възпитаниците си като „ недопустимо “ и „ непрофесионално “.

„ Мисля, че изиграхме едно положително първо полувреме. Една неточност в организацията ни до почивката. През втората част просто не бяхме себе си. Това не бяха нашите стандарти. Не играхме отборно. Беше непрофесионално. Да, несъмнено съм сърдит. Изненадан съм, тъй като в последните седмици и месеци видях един устойчив тим и нрав на спечелили. През второто полувреме това липсваше. Не се придържахме към игровия проект и не си свършихме работата. Не се връщахме в отбрана, което беше извънредно непрофесионално. Видяхме преди, че успяхме да се вдигнем след тежките загуби от Брентфорд и Манчестър Сити. Това сигурно е голям неуспех и е недопустимо. Наистина съм отчаян и сърдит. Върнаха ни в действителността. Трябва да вдигнем главите и да покажем темперамент “, сподели нидерландецът за BBC Sport.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР