Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи Ерлинг Холанд като „истински

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи Ерлинг Холанд като „истински
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Ерлинг Холанд е истински звяр

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп дефинира Ерлинг Холанд като „ същински звяр “ и призна, че чака норвежецът да направи противника за купата Манчестър Сити доста по-силен през идващия сезон.

„ Гражданите “ оповестиха преди ден, че 21-годишният състезател ще се причисли към тима на Пеп Гуардиола преди акцията 2022/23 след трансфер за 51 милиона паунда от Борусия Дортмунд. Манчестър Сити задейства откупната уговорка на футболиста, с цел да го притегли на „ Етихад “.

" Много. Добър състезател. Сити в никакъв случай не е бил и в никакъв случай няма да бъде тим, който печели с помощта на един състезател. Те имат характерен метод на игра и мисля, че Ерлинг внезапно ще разбере, че ще вкарва доста голове на втора греда, където просто ще слага крайници си. Той ще заобича това. Той е същински звяр “, показа Юрген Клоп.

Вчера Ливърпул обърна Астън Вила като посетител за 2:1, с цел да се изравни по точки на върха с водача Манчестър Сити. Двата отбора не престават борбата за първото място в Англия.

„ Ерлинг Холанд имаше няколко травми в Дортмунд, само че когато е във форма, той е същински звяр. За страдание, той е в действителност положително попълнение за Сити “, сподели още мениджърът на „ мърсисайдци “.

Тази вечер „ жителите “ излизат в своя предпоследен мач от сезона във Висшата лига. Тимът на Пеп Гуардиола гостува на Уулвърхемптън от 22.15 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР