Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп омаловажи реакцията на Диего Симеоне

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп омаловажи реакцията на Диего Симеоне
Коментари Харесай

Клоп: Уважавам Симеоне, нямам проблем с него

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп омаловажи реакцията на Диего Симеоне при предходната среща сред двамата, когато аржентинецът отхвърли да му подаде ръка и съобщи, че изпитва към него единствено и само почитание. Ливърпул победи Атлетико Мадрид предишния месец като посетител, а Симеоне подцени опита на германеца за здрависване, като незабавно се изстреля бързо към тунела, оставяйки немския експерт да ръкомаха след него.

"Уважавам доста това, което прави. Казах го преди и след мача - не се познаваме добре, само че не бих могъл да го почитам повече. Нещата, които прави в Атлетико и какъв брой дълго към този момент се случва това е просто извънредно ".

Веднага по-късно Симеоне даде да се разбере, че в никакъв случай не си стиска ръката с треньора на съперника и отношението му към немския ментор не е нещо по-различно от това, към който и да било треньор, а реакцията му не значи пренебрежение към Клоп.

"Then we can all go home happy... "

Jurgen Klopp responds after Diego Simeone confirms he won't shake the Liverpool manager's hand at Anfield
— Mirror Football (@MirrorFootball)
"Ако знаех, че не го прави след мачовете, а аз в действителност не знаех, тогава даже нямаше да пробвам. Опитах да му подам ръка, само че не се получи, по-късно махнах или каквото е било там. В оня миг не бях удовлетворен, само че в този момент знам, че той не се ръкува с другите, тъй че няма проблем. Преди мача си стиснахме ръцете, както евентуално ще го създадем и в този момент. Но не и след това”, изясни някогашният ментор на Борусия Дортмунд.

Клоп сподели, че чака интензивна физическа борба на „ Анфийлд “, като победа ще подпечата класирането на „ алените “ към етапа на елиминациите.

"Откакто Диего Симеоне е там, Атлетико в никакъв случай не е играл другарски мач. Така че не можем да чакаме нещо като лек мач “, добави мениджърът на Ливърпул.

"Бяхме толкоз щастливи предходната година, когато се класирахме за Шампионската лига. И това е по този начин, тъй като чакаме нощи като тази. И в този момент, когато такива мачове чукат на вратата, ние би трябвало дружно с последователите си да честваме завръщането на футбола ", изясни още той.

Jürgen Klopp has confirmed that and are in contention for, but Naby Keita is ruled out.
— Liverpool FC (@LFC)
Наби Кейта ще пропусне мача след травма на бедрото, само че другите халфове Фабиньо и Тиаго Алкантара се причислиха към тренировките и има късмет да играят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР