Байерн (Мюнхен) следи отблизо какво се случва с бранителя на

...
Байерн (Мюнхен) следи отблизо какво се случва с бранителя на
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен може да привлече Върджил Ван Дайк

Байерн (Мюнхен) следи от близко какво се случва с бранителя на Ливърпул, Върджил Ван Дайк. Изглежда бъдещето на 32-годишния нидерландец на " Анфийлд " става все по-несигурно. " Баварците ", на собствен ред, са подготвени да се възползват от обстановката, в случай че им се удаде опция, твърди " Спортс Зоун ".

Договорът на Ван Дайк изтича след година и на този стадий няма подмятания за неговото възобновяване. След идната разлъка с мениджъра Юрген Клоп, в Ливърпул се чака да има много промени, като една от тях може да бъде обвързвана точно с Ван Дайк, който да бъде пуснат на пазара през лятото

Същевременно в Байерн се оглеждат за разновидности за укрепване на отбраната и Ван Дайк е една от вариантите, които обмислят на " Алианц Арена ". Германският гранд ще изчака до лятото, с цел да реши всички варианти, само че в случай че нидерландецът бъде пуснат на пазара, сигурно клубът от Мюнхен ще насочи оферта за него.

Това обаче надалеч не е единственият вид пред опитния бранител, който е примамван и от клуб от Саудитска Арабия. Става дума за втородивизионния Ал-Кадисия, който е покрай промоция в елитната дивизия и има огромни амбици за селекцията си, в случай че влезе в по-горното равнище.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР