Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма намерение да става селекционер

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма намерение да става селекционер
Коментари Харесай

Клоп обясни дали ще поеме националния отбор на Германия

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма желание да става селекционер на Германия в близко бъдеще. Това съобщи самият той на конференцията преди реванша от осминафиналите на Шампионската лига сред британския клуб и Република България (Лайпциг). Ливърпул завоюва с 2:0 като посетител първата среща. по-рано през днешния ден стана ясно, че Йоаким Льов се отдръпва като селекционер на четирикратните международни първенци след Евро 2020 това лято. Льов е отпред на Бундестима от 2006 година насам. Клоп пък доскоро повече от година подписа нов контракт с Ливърпул, който изтича през лятото на 2024. Клоп пое мърсисайдци през октомври 2015 година.
LIVE with Jürgen Klopp ahead of the Reds’ return to action.

All the latest team news and more ahead of … |
— Liverpool FC (@LFC) " Сводобен ли съм за позицията народен селекционер през лятото? Не. След лятото? Не. Йоги Льов вършеше невероятна работа толкоз доста години. Един от най-успешните треньори на Германия ", съобщи Клоп, добавяйки, че схваща желанието на Льов да води Бундестима на Европейското състезание, след което различен треньор да продължи неговото дело. " Има задоволително доста положителни немски треньори ", сподели още Клоп.

Малко по-късно по време на конференцията на Клоп още веднъж бе заложен въпрос, обвързван с Бундестима и немският експерт отговори по следния метод: " Току-що споделих това, което бих споделил, когато биват споменавани имена като моето. Казах " не " за това лято или след него, когато и да било, аз няма да съм свободен за позицията на евентуален селекционер на Германия. До края на контракта ми с Ливърпул остават още три години. Просто е. Подписваш контракт и се опитваш да изпълняваш този контракт, нали?

Имах контракти с Майнц и Дортмунд и се придържах към тях, макар че имаше интерес от други тимове от Бундеслигата с повече пари. Всичко опира до тайминг и пари. Ако нещата не се получат, не би трябвало да губиш съня си поради това. Нямам проблеми с това.

Аз съм изцяло неверния човек, който да попитате кой е най-хубавият вид за заместител на Йоги Льов. Като всеки различен, аз също бях изцяло сюрпризиран от новината, само че има задоволително време да бъде открит заместител ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР