Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира жребия на отбора му

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира жребия на отбора му
Коментари Харесай

Клоп: Фаворити? Това е първата голяма грешка, която може да направим

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява жребия на тима му от четвъртфиналите в Шампионска лига., а Клоп подчертава, че да мислят в Ливърпул, че са любимци, ще бъде първата огромна неточност, която в клуба могат да създадат.

„ Гледаме напред към този мач. Това е четвъртфинал, тъй че ще е мъчно. Бенфика се оправи доста добре против Аякс и в този момент това е обстановката. Знам хората, които споделят, че ние сме любимци или такива неща, само че това е първата неточност, която можем да създадем. Прекалено дълго сме във футбола, с цел да вършим такива неточности. Уважавам доста работата в Лисабон, а това е голям клуб. Не мисля, че съм играл в миналото мач там, само че Лисабон е превъзходен град. Прекарах последната си седмица там на почивка преди да поема Ливърпул и да получа позвъняване от Майк Гордън в този град. Имам положителни мемоари. Седях на кафе, получих позвъняването и взех решението да поема Ливърпул в Лисабон “, сподели Клоп.

„ В щаба ми този мач може да се усети като дерби, защото генерално в тима имаме треньори, които имат минало с Порто. Това е отлично и нямам самообладание за срещата. Добре е, че вторият мач сме домакини, само че това зависи от резултата в първата среща. Ще опитаме да се оправим добре, с цел да използваме както желаеме „ Анфийлд “. Не желаех само да се падаме с британски тим. Играхме край с британски клуб, играли сме и други пъти, само че в този момент се веселя, че не е подобен. Не единствено поради качеството на шампионата, само че играем прекомерно постоянно с тях през сезона и е хубаво, когато срещнеш тим от друго състезание в Европа “, проучва Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР