Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволство, че жребият за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази задоволство, че жребият за
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Това е Шампионската лига, страхотен жребий

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази удовлетворение, че жребият за осминафиналите на Шампионската лига изпрати неговия отбор против сегашния притежател на трофея Реал Мадрид.

Кралският клуб победи " алените " във финала на шампионата напролет, а преди няколко години двата отбора играха още един край, още веднъж извоюван от мадридчани.

" Първото, което може да се каже за жребия, е, че това е същинската Шампионска лига. Такъв мач приказва самичък за себе си и всички би трябвало да се вълнуваме. Играхме против Реал Мадрид в два финала в последните години, само че не сме се срещали чак толкоз постоянно в елиминации на разменено посещение ", разяснява Клоп.

" Няма тим с по-добро показване в Европа от Реал, наясно сме с това, само че също по този начин знаем, че и ние се представяме мощно. Освен това, имаме " Анфийлд ", а всички знаят какво значи това. Страхотен чоп, трогателен. Мачовете са след няколко месеца, само че към този момент можем да си представим каква ще бъде атмосферата. Преди това обаче има да се изиграе доста футбол, тъй че ще се концентрираме върху всеки идващ мач ", добави треньорът на мърсисайдци.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР