Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп и собствениците на клуба са

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп и собствениците на клуба са
Коментари Харесай

В Ливърпул са готови на всичко заради Белингам

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп и притежателите на клуба са стигнали до заключението, че са подготвени да дадат всичко, с цел да привлекат младата звезда а Борусия Дортмунд - Джуд Белингам.

19-годишният полузащитник се потвърди като един от най-хубавите млади футболисти на своя пост в Европа. Той има четири гола в пет мача от Шампионската лига и девет в общо 19 дуела, като беше и капитан на тима си доста пъти този сезон. Белингам наподобява сигурно ще бъде в състава на Англия на Световното състезание по-късно този месец.

Но Ливърпул се надява той да избере да заиграе на „ Анфийлд ” при започване на идващия сезон. „ Bild “ оповестява, че Клоп и осбоствениците от ФСГ към този момент се приготвят за трансфер на Белингам идващото лято. Твърди се, че те са заделили 86 милиона паунда, с цел да изкушат Борусия да продаде англичанина, с който желаят да подсилят халфовата си линия.

Това обаче надали ще бъде задоволително, с цел да може „ алените “ да подпишат с някогашния състезател Бирмингам. Наскоро се появиха информации, че Дортмунд желае рекордните за британски футболист 130 милиона паунда, който има контракт с „ жълто-черните “ до лятото на 2025-а година.

Въпреки това, освен Ливърпул преследва Белингам. Мърсисайдци са изправени пред сериозна конкуренция в лицето на противниците от Висшата лига Челси, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Въпреки това по-рано се писа, че Реал Мадрид е в най-изгодна позиция да го закупят, защото се стремят да прибавят още една изгряваща звезда в халфовата си линия, откакто към този момент подписаха с Едуардо Камавинга и Орелиен Чуамени.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР