За четвърта поредна година Бургас посреща стотици състезатели по триатлон,

...
За четвърта поредна година Бургас посреща стотици състезатели по триатлон,
Коментари Харесай

Заради държавното първенство по триатлон затварят ул. „Поморийска“ и паркинг „Капани“ в Бургас

За четвърта поредна година Бургас посреща стотици състезатели по триатлон , които ще се борят за призовите места в първото за сезона съревнование от календара на Българска асоциация по триатлон /БАТ/. То ще се организира на 29-30 юни . Арена на събитията ще бъдат Северен плаж , алеята към кв . „ Сарафово “ и ул. „ Поморийска „.

За естественото и безвредно протичане на шампионата ще бъдат наложени краткотрайни транспортни ограничавания . От 07:00 часа на 28 юни , до 15:00 часа на 30 юни , улица Поморийска “ и паркинг Капани “ в Приморски парк ще бъдат затворени за придвижване и паркиране на коли. За задачата ще бъде въведена краткотрайна организация . Ул. „ Поморийска “ ще бъде затворена за прекосяване на коли в сектора от ул. „ 24-ти Черноморски пехотен полк “ до паркинг „ Капани “.

Водачите на коли до 07:00 часа на 28 юни би трябвало да освободят зоната за платено паркиране по улицата и паркинга . По време на провеждането на събитието ще бъде въведена организация за пешеходците и велосипедистите в Приморски парк. Участъкът , който ще бъде затворе н за велосипедисти и пешеходци, е велоалеята към Сарафово “, в сектора от паркинг Капани до бариерата на Солниците . Пешеходци и велосипедисти ще бъдат пропускани от доброволци на събитието във времето, когато по трасето няма състезатели. Достъпът до комерсиалните обект и също ще бъде усложнен в двата дни.

Състезанието ще се организира с поддръжката на Министерството на младежта и спорта, Български състезателен тотализатор и Община Бургас.

До края на годината България може да успее да покрие критериите за еврозоната

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР