Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хареса това, което видя от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хареса това, което видя от
Коментари Харесай

Клоп: Бяхме близо до съвършенството

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хареса това, което видя от своя тим при гостуването на Лестър. Мърсисайдци се постановиха с 3:0 и резервираха очакванията си да финишират в топ 4 на Премиър лийг. 

“Трябваха ни към 15 минути, с цел да се ориентираме по какъв начин да действаме. Доволен съм от държанието ни на терена по-късно. Вкарахме красиви голове. Вторият беше в действителност специфичен ”, разяснява Клоп. 

“Направихме съвсем съвършен мач. Между 55-ата и 75-ата минута обаче дуелът беше по-отворен, в сравнение с ни се искаше. Всичко, което можем да създадем до края на сезона, е да продължим да побеждаваме. Предвид равнището на конкуренцията е малко евентуално да попаднем в топ 4. Ще е тъпо в случай че някой от тях се препъне, а ние не се възползваме ”, акцентира германецът. 

“Смятам, че към този момент си гарантирахме място в евротурнирите, а преди 6 седмици нещо сходно даже не се виждаше на хоризонта. В този интервал не бяхме постоянни и даже аз не бих повярвал, че няколко кръга преди края на сезона ще сме в борбата за попадане в Шампионската лига. Сега би трябвало да се подготвим за идващия мач, тъй като Унай Емери прави страхотна работа в Астън Вила ”, добави Клоп. 

Освен семейството на Вила, до края на сезона на Ливърпул следва и посещение на към този момент изпадналия Саутхамптън.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР