Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за конфликта между нападателя

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за конфликта между нападателя
Коментари Харесай

Клоп за конфликта между Гуардиола и Нунес: Случва се

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва за спора сред нападателя на мърсисайдци Дарвин Нунес и мениджърът на Манчестър Сити- Пеп Гуардиола след мача от 13-ия кръг Висшата лига. Двубоят приключи наедно 1:1, което смъкна Сити от лидерската позиция.

24-годишният уругваец е разменил остри реплики с противниковия треньор след последния съдийски сигнал. „ Тази обстановка няма нищо общо с историческото съревнование. Не мисля, че Дарвин Нунес знае нещо за това. Емоции, да. Не съм сигурен, че аз би трябвало да разясня това, тъй като бях изцяло безразличен.

Обичам и двамата, по тази причина се пробвах да ги успокоя, без да знам 100 % какво се е случило. Няма нещо, с което още да не сме се справили, това са страстите. Пеп желае да завоюва, ние желаеме да спечелим. Никой не победи, тъй че явно никой не е удовлетворен и тези неща могат да се случат “, сподели Клоп, представен от Metro.

Манчестър Сити с 29 точки е втори във Висшата лига след 13 мача. Ливърпул с актив от 28 е трети, а водач е Арсенал с 30.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР