Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе особено разгневен след края

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе особено разгневен след края
Коментари Харесай

Клоп се репчи срещу съдии и репортери след дербито

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително ядосан след края на градското дерби против Евертън (1:1), което бе решено от противоречива дузпа за „ карамелите”. Именно поради нея немският експерт първо недоволстваше против съдийството на Крейг Поусън, а по-късно се ядоса на „ Скай Спортс”, откъдето допуснаха, че отсъждането на наказателния удар в действителност е било резонно.

Горчив карамел за Ливърпул, Рууни смрази "Анфийлд "

„ Искам да приказвам единствено с хора, които най-малко малко схващат от футбол. Съжалявам, очевидно аз бъркам, а вие сте прави. Не съм в въодушевление да давам отговор на въпроси”, избухна Клопо.

„ Нашето показване беше положително. Видях единствено единият тим да играе. Не мога да допускам на случилото се след всички единоборства в мача. Ние играхме чисто и съвсем не направихме нарушавания.”

„ Винаги в тези мачове има едно гадно влизане, този път беше на Гилфи Сигурдсон. За мен това бе явен червен картон. После видяхте и дузпата. Калвърт-Люин е интелигентен, но това не значи нищо. Все отново бе отсъдена дузпа, единият тим може да чества, а ние – не.”

Обезумелият виновник Ловрен за малко да скочи на рефера

„ Не разбирам за какво съдията направи такова нещо. Не съм употребявал и една обидна дума към него. Само единият тим опитваше да завоюва в продължение на 95 минути. Другият не го правеше и с изключение на дузпата нямаше изстрел в очертанията на вратата.”

Клоп също по този начин не остана доста удовлетворен от неспирните въпроси за какво е оставил огромна част от титулярите си на пейката в дерби мач. „ Това е моята работа. Взимам решенията, които смятам за верни. Вашата работа е след мача да коментирате дали са били такива. Малко или доста, се настанихме да живеем в тяхното наказателно поле. Можеше да вкараме гол доста по-рано. Сега би трябвало да пребивавам с тази мисъл”, добави Клопо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР