Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе на върха на щастието,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе на върха на щастието,
Коментари Харесай

Клоп: Сити няма да губи повече, за този мач ще се говори и след 20 години

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе на върха на щастието, откакто играчите му надделяха Манчестър Сити с 4:3 в представление на „ Анфийлд ” и нанесоха първа загуба на „ жителите ” този сезон във Висшата лига. Според немския експерт този конфликт е исторически и за него ще се приказва даже след 20 години, тъй като Сити няма да допусне ново проваляне до края на акцията.

" Какъв мач единствено! И двата отбора се раздадоха изцяло. Хората по целия свят са гледали и са останали удовлетворени, че футболистите играха със сърце и душа. Това е исторически мач, за който ще се приказва и след 20 години, тъй като най-вероятно Сити няма да загуби още веднъж до края на сезона ", показа разчувстваният Клоп след срещата.

" Ние играхме на извънредно равнище и създадохме големи проблеми на противника. Познавам добре тима си и в последните минути не се притеснявах, че можем да допуснем още един гол. Беше обаче доста с напрежение. Когато тимовете са с вярната настройка и тя се съчетае с майсторството им, се получават такива мачове. Всичко ми хареса ”, добави германецът.

„ Ще забележим по какъв начин ще ни повлияе този резултат. Вкарахме 4 гола след прехвърлянето на Коутиньо и това е отлично. Допуснахме 3 гола, което не е доста добре, само че най-важното е, че победихме справедливо ", приключи наставникът на мърсисайдци.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР