Мениджърът на Евертън Франк Лампард заяви, че отборът му показва

...
Мениджърът на Евертън Франк Лампард заяви, че отборът му показва
Коментари Харесай

Лампард: Срещу Нюкасъл ще е трудно

Мениджърът на Евертън Франк Лампард съобщи, че тимът му демонстрира положителни знаци преди гостуването на Нюкасъл в сряда вечер в мач от 12-ия кръг на британската Висша лига.

„ Нюкасъл има приказен мениджърски екип, с огромно внимание към детайлите, сигурен съм в това единствено като виждам в профил. Имат положителни състезатели, селектирани деликатно в последните два трансферни прозореца. Доведоха отличен шеф по футболните въпроси, тъй че наподобява имат същински проект и посока, в която желаят да се движат “, разяснява Лампард.

„ Наясно сме, че ни чака доста сложен дуел и изпитваме почитание към съперника. И те, и ние напреднахме спрямо предишния сезон. Мисля, че при нас несъмнено има по-добри значи, тъй че се надявам да продължим по този метод. Имахме някои тежки срещи, в които не постигнахме нужния резултат “, сподели още Франк Лампард.

Тимът на Евертън заема 14-о място във краткотрайното класиране във Висшата лига с 10 точки от 10 изиграни мача, до момента в който Нюкасъл заема шестата позиция с 15 точки все още.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР