Мениджърът на един от най-добрите тенисисти в света Доминик Тийм

...
Мениджърът на един от най-добрите тенисисти в света Доминик Тийм
Коментари Харесай

Мениджърът на Доминик Тийм: Единствено Джокович трябва да се извинява

Мениджърът на един от най-хубавите тенисисти в света Доминик Тийм съобщи, че само Новак Джокович би трябвало да се извиняваза за случаите на заразяване на тенисисти с COVID-19. Григор Димитров, Борна Чорич, Виктор Троицки и самият Джокович дадоха позитивни проби за ковид, като и четиримата бяха участници на анулирания към този момент показателен шампионат Adria Tour, чийто основен основател бе точно международният №1. Троицки взе участие единствено в Белград, Чорич се включи в Задар, а Гришо и Ноле играха и в двата шампионата. Самият Доминик Тийм не взе участие в Задар, само че седмица по-рано завоюва шампионата в Белград, на кортовете в тенис комплекна на Джокович.

 Доминик Тийм победи в Белград и още веднъж сподели, че е вълшебник на корта (видео)
" Сега за всички към този момент е ясно, че това беше нелепост и никакви обществени изявления не оказват помощ. Трябва да се извинява единствено Джокович, тъй като той провежда всичко. Останалите просто пристигнаха за присъединяване в шампионата, никого не са убивали ", разяснява Хервиг Страка пред австрийското издание DerStandard.

 Горан Иванишевич гневен на лавината от рецензии към Новак: Искам да го сменят
" Помолих ги да ми покажат медицинския правилник. Два дни преди шампионата ми споделиха, че на трибуните ще има най-много 1000 души, че ще се съблюдава обществено разграничаване. Само при тези условия пуснах Доминик да взе участие. В последна сметка нищо не се съблюдаваше и това ме изнерви.

 Майката на Джокович: Това, че Новак е инфектиран, не значи, че е болен
Това беше един частен шампионат с доста странна организация. Играчите дойдоха там поради Джокович. Той персонално непрекъснато им е звънял. Един управител не може да управлява връзките сред играчите. Ако ти се обадят Роджър Федерер или Рафаел надал, просто идваш ", сподели още Страка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР