Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че отборът му има

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че отборът му има
Коментари Харесай

Томас Тухел мечтае за обрат срещу Реал

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че тимът му има право да мечтае за поврат в реванша против Реал (Мадрид) и хубостта на футбола идва от това, че всичко може да се случи. Германският експерт приказва на конференция преди заминаването на тима му за Испания за утрешния четвъртфинал в Шампионската лига.

В първата среща в Лондон носителят на трофея загуби с 1:3 от Реал.

" Нямаме доста благоприятни условия поради това, което се случи в първия мач, противника и стадиона. Много малко евентуално е да продължим напред, само че си коства най-малко да опитаме. Да опитаме значи на сме на 100 % и да стигнем тавана на опциите си. Трябва да създадем огромен мач ", сподели Тухел.

" Предизвикателството е извънредно мъчно. Понякога е значимо да си представяш някои неща и да мечтаеш. Това е спорт и хубавото на спорта е, че всичко може да се случи ", добави той.

" Опитахме се да планираме в първия мач по-физическо показване, по-интензивно. Имаме огромно физическо закъснение, тъй като Реал играе цялостен сезон с по пет смени, а ние сме в най-изтощителното физически състезание ", счита треньорът.

" Не успяхме да наложим по-високо движение в първия мач поради физическото ни положение и тяхното умеене да забавят играта. В реванша би трябвало да намерим метод да бъдем по-добре физически ", приключи Томас Тухел.

В другия дуел в Шампионската лига във вторник Байерн приема Виляреал след 0:1 в първата среща.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР