Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че неговият отбор не

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че неговият отбор не
Коментари Харесай

Томас Тухел: Постигнахме нещо специално

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че неговият тим не се опасява от нито един от възможните противници на четвъртфиналите в Шампионска лига. Лондончани доближиха до тази фаза за първи път от 2014 година след две победи против Атлетико (Мадрид) - 1:0 в първия мач и

" Заслужен триумф. Атлетико е сложен за побеждаване тим и този резултат ни дава самочувствие, че сме постигнали нещо особено. Сигурен съм, че никой не желае да му се паднем на жребия за четвъртфиналите. Не се опасяваме от никого.

Супер удовлетворен съм от момчетата. Липсваха ни четирима основни играчи, само че тези, които влязоха, се показаха на топниво. Има още какво да подобряваме при контраатаките, би трябвало да бъдем по-офанзивни, да използваме скоростта и да търсим свободни пространства. Трябва да бъдем и по-прецизни в завършващата фаза ", сподели Тухел.

Той похвали особено създателя на първия гол Хаким Зиеш.
" Трудно му е да се приспособява към нашия жанр, би трябвало му още време. Той има опит в Шампионска лига, игра полуфинал с Аякс. Много съм удовлетворен от неговото показване в този мач ", сподели още Тухел.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР