Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че за момента изглежда,

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че за момента изглежда,
Коментари Харесай

Лампард хрърли яснота около мача със Сити

Мениджърът на Челси Франк Лампард съобщи, че за момента наподобява, че конфликтът сред неговия тим и Манчестър Сити ще се организира по проект в неделя. Както е известно, дуелът на "гражданите " против Евертън беше отсрочен поради случаи на инфектирани с ковид играчи на Сити и това сложи под въпрос мача им с лондончани.

"Не са ми споделили какви са възможностите мачът да бъде отсрочен. Просто знам каква е актуалната обстановка и за момента дуелът ще се състои. Знаем, че Манчестър Сити имаха няколко позитивни случая в своя лагер, както и ние, само че при нас няма инфектирани играчи и това е настоящето състояние ", стартира Лампард.

"Доколко се усещаме в сигурност в клуба? Може би колкото и обществото поради новия напредък на броя инфектирани. Мисля, че се усещаме по същия метод като останалите хора. При нас може би околната среда е по-защитена, най-малко на работното ни място. Сега ни тестват два пъти седмично. Смятам, че това е в действителност значимо. Не разбирам за какво преди този момент ни тестваха единствено по един път ".

"Струва ми се, че при актуалната обстановка гледаме мач за мач. Бяха отсрочени единствено съответни срещи, преди които имаше инфектирани играчи в тимовете. Аз разбирам това. Нека просто да забележим какво ще стане, времената са несигурни ".

"Дали би трябвало да продължим без насилствена пауза? Не съм уверен в това. Безопасността би трябвало да е преди всичко. Фактът, че имаме инфектирани чиновници в клуба, значи, че доста хора работят в Челси, даже и в нашия "балон ". Те имат дребни деца, родители, другари, братя, сестри, дядовци, баби. Те идват тук на работа и по-късно се прибират по своите домове ".
"Междувременно, ние се намираме в околна среда, в която има нов пик на COVID-19, който наподобява по-заразителен. Затова си мисля, че сигурността и сигурността са безусловно от най-голямо значение, даже и това да значи да не поддържаме духа на нацията приповдигнат посредством футболните мачове. Знам, че не споделям приятни неща, само че времената са тежки за всички. Наслаждаваме се на това да гледаме футбол, само че сигурността и здравето са на първо място ", съобщи Лампард на конференцията си преди дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР