Мениджърът на Челси Антонио Конте направи любопитното признание, в което

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте направи любопитното признание, в което
Коментари Харесай

Конте: Италия ми липсва, не смятам да работя дълго в чужбина

Мениджърът на Челси Антонио Конте направи любопитното самопризнание, в което загатна, че няма да се задържи дълго време на актуалната си работа. Бившият ментор на Ювентус не крие, че родината му липсва, като също така няма желание да остане в чужбина дълго време. Италианецът има контракт с Челси за още две години, а преди време той уверяваше, че проектите му са да остане за дълго в Лондон.

" Италия ми липсва, без никакво подозрение. Не мисля да оставам в чужбина прекомерно дълго. Италия е моята страна. Не знам по кое време, само че ще се завърна, това е задачата ", призна Конте пред италианското радио Anch’io Sport.

Запитан за някои вероятни бъдещи дестинации, италианецът отговори: " Китай? Не, твърдо не. Бундеслигата? Трудно е да се планува бъдещето. Нека просто да кажем, че работата на треньора е краткотрайна. Всичко зависи от резултатите, само че моето предпочитание е постоянно да давам най-хубавото от себе си, да завърша даден план и по-късно да намеря подобаващия идващ подобен, с цел да продължа. Факт е обаче, че Италия ми липсва. Освен това бих желал да вляза и в друга роля. В бъдеще може ми мога да стана и състезателен шеф. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР