Мениджърът на Астън Вила Унай Емери поздрави аржентинския национал Емилиано

...
Мениджърът на Астън Вила Унай Емери поздрави аржентинския национал Емилиано
Коментари Харесай

Емери готви сериозно конско за Емилиано Мартинес

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери поздрави аржентинския национал Емилиано Мартинес за спечелването на международната купа по футбол, само че съобщи, че ще би трябвало да си поговори с вратаря за държанието му, когато се завърне в клуба.
 Бурни аплодисменти за Емилиано Мартинес в родния му град Мар дел Плата
Бурни аплодисменти за Емилиано Мартинес в родния му град Мар дел Плата

Той бе приветстван от десетки хиляди хора

Аржентина победи Франция на финала с дузпи, а Мартинес завоюва наградата за най-хубав вратар на шампионата и означи двойния триумф с непристоен жест. По време на парада с купата в Буенос Айрес той бе сниман с бебешка играчка с лика на Килиан Мбапе.

" Трудно е да се контролираш, когато си под сходни страсти. Ще приказвам с него по отношение на метода, по който празнуваше. Уважавам го и той напълно справедливо е национал, само че след няколко дни Емилиано още веднъж ще бъде наша отговорност. Тогава ще можем да поговорим ", съобщи Емери, представен от Ройтерс.

Астън Вила ще играе на " Боксинг Дей " против Ливърпул и Емери съобщи, че чака с неспокойствие срещата си с мениджъра на " алените " Юрген Клоп.

" Ливърпул е сложен противник, който играе страховит футбол. Мисля си обаче, че можем да спечелим, в случай че се представим по допустимо най-хубавия метод ", сподели още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР