Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана доволен от успеха над

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана доволен от успеха над
Коментари Харесай

Артета доволен от успеха на Арсенал, но не и от съдията

Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана удовлетворен от триумфа над своите над Кристъл Палас с 1:0 в лондонското дерби в понеделник вечерта.

Мартин Йодегор означи от дузпа единствения гол на " Селхърст Парк ", а " топчиите " играха повече от половин час с човек по-малко поради аления картон на Такехиро Томиуясу. Японският бранител беше изпъден за два жълти картон в границите на седем минути. Първото публично предизвестие на бранителя беше за закъснение на играта при осъществяване на тъч и съдийското решение ядоса Артета.
 Артета разкритикува играта на Арсенал
Артета разкритикува играта на Арсенал

" Чудесна победа. Много съм удовлетворен. Еди Нкетия беше превъзходен. Бяхме съсредоточени и се опитахме да се възползваме оптимално от възможностите си. Да играеш 30 минути с човек по-малко е доста мъчно. Футболистите, които се появиха като запаси, се оправиха съвършено. Те знаеха какво се желае от тях и го направиха. На моменти част от играчите усещаха физически дискомфорт, само че стиснаха зъби ", разяснява Артета.

" Не знам какъв брой дълго се е забавил Томиясу с хвърлянето на тъча. 23 секунди? Не, не мисля. Бяха към осем секунди. Може би би трябвало да стартираме да играем с таймер. Всичко е наред, значимото е, че спечелихме. Изправихме се против мъчно тестване, преодоляхме го и това ни прави още по-силни ", акцентира Артета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР